Along my way I find the world

Het begint......

Vandaag was eigenlijk een soort dag waarop ieder even wat neer kon strijken. Een vrije ochtend met daarna de tocht naar de openingsmis op Barangaroo. Een plaats aan de haven van Sydney waar net als bij het Operahouse veel van de grote evenementen gehouden worden. Aangekomen in de stad was het duidelijk dat de jongeren bezit hebben genomen van Sydney. Er hangt een sfeer van familie. Iedereen groet elkaar. Het is een feest alleen al door de stad te lopen.

Na vele omzwervingen, in de hele stad wordt je omgeleid via lange routes, is het dan eindelijk het moment dat de pelgrims voor het eerst in grote getale samen zijn.

In het voorprogramma een terug blik op de vele Jongeren Dagen die al geweest zijn. En diegene die er één van heeft mee gemaakt wordt weer mee terug genomen naar die speciale momenten van toen. Tegelijkertijd, ook al is elke Wereld jongeren dag niet te vergelijken met de voorgaande, komt het gevoel naar boven; ja, dit is het, hier naar hebben we de afgelopen tijd naar toe geleefd.

Reacties

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!